Lex Vendrig

Individuele psychotherapie wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. De hulp wordt volledig vergoed behalve het eigen risico. Voorwaarde is dat er een geldige verwijsbrief van uw huisarts aanwezig is. Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Eenmaal per maand declareer ik de consulten bij uw zorgverzekeraar. Alleen de directe gesprektijd wordt in rekening gebracht. Alle indirecte tijd is inbegrepen in dit tarief. Indien er geen recht is op vergoeding (bijvoorbeeld: er is geen geldige verwijsbrief) worden deze tarieven gehanteerd. Regels met betrekking tot vergoeding en maken en afzeggen van afspraken kunt u nalezen in dit informatieformulier.

Anne Tebbens

De hulp die ik aanbied wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.  Uw eigen risico is niet van toepassing op de aanvullende verzekering (wordt niet aangesproken). U heeft geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Ik ben aangesloten bij de NVPA en voldoe aan de hiervoor gestelde eisen door de zorgverzekeraar. Check hier de vergoeding voor ‘psychosociale therapie’. Mijn tarief is: 45 minuten € 95 (individueel), 60 minuten € 125 (relatie) en 75 minuten € 155 (relatie uitgebreid). Alleen de directe gesprektijd wordt in rekening gebracht. Alle indirecte tijd is inbegrepen in dit tarief. Eenmaal per maand declareer ik de consulten rechtstreeks bij uzelf. Regels met betrekking tot vergoeding en maken en afzeggen van afspraken kunt u nalezen in dit informatieformulier.

Kosten bij te late afmelding

Bent u verhinderd, dan ontvangen wij graag een afmelding minimaal 2 werkdagen tevoren. Afspraken die niet (tijdig) worden afgezegd worden voor 50% rechtstreeks bij u in rekening gebracht en worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit doen we omdat we de tijd voor u hebben gereserveerd.

Nalezen?