Aan wie bieden wij hulp?
Psychologenpraktijk Vendrig & Tebbens biedt zowel kortdurende als langdurige psychotherapie aan. Wij hebben een generalistische praktijk; dit betekent dat we ons richten op veelvoorkomende klachten en problemen zoals angst, somberheid, trauma, gevoelens van onzekerheid en relationele problemen. Wat leeftijd betreft richten wij ons op jongvolwassenen (18+), volwassenen en ouderen. Wij werken integratief en zoeken de behandelvorm die het beste aansluit bij de persoon. Indien mogelijk betrekken wij de partner bij de behandeling. We zijn gespecialiseerd in zowel individuele psychotherapie als partner-relatietherapie.

Wie kunnen bij ons niet terecht?
Een belangrijk criterium of u bij ons terecht kunt is of uw probleem met ambulante psychotherapie (wekelijkse gesprekken) goed zijn te verhelpen. Voor sommige problemen is deze vorm van hulp ontoereikend en is meer intensieve hulp nodig.

De volgende stoornissen of klachten kunnen wij in onze praktijk niet behandelen: bipolaire stoornis, psychotische stoornissen waaronder schizofrenie, eetstoornissen , hardnekkige verslavingsproblemen en suïcidaliteit.